پیوند ها
آمار بازدید سایت
طرح توجیهی تولید آرد سوخاری با ظرفیت 300 تن در سال
مقدمه:
با توجه به روند رو به رشد مصرف مواد غذایی بسته بندی شده در جهان و کشورمان ، ایجاد صنابع تبدیلی و شرکتهای تعاونی صنایع بسته بندی ، جهت تولید نیازمندی های کشور و ایجاد اشتغال ضروری است.
آرد سوخاری در تمام منازل استفاده دارد که استفاده کنندگان ، با کالای مورد نظر را از فروشگاه ها تهیه می کنند ، که باتوجه به تعداد اندک تولید کننده این محصول در سطح کشور تهیه این کالا برای همگان میسر نمی شود و یا به طریق ابتدایی و غیر بهداشتی در منازل خود اقدام به تهیه می نمایند.
بنابراین، هدف از این طرح تشویق مردم جهت استفاده از محصولات بسته بندی، تامین نیاز مردم و ایجاد اشتغال و درآمد برای اعضاء تعاونی و توزیع کالای استاندارد و بهداشتی است.
فرایند تولید آرد سوخاری:
۱) تولید نان در واحد های نانوایی به طريقه ماشینی
۲) انتقال نان به سالن سوخاری و قرار دادن در تونل خشک و آسیاب و کیسه کردن محصول
۳) انتقال آرد سوخاری به واحد بسته بندی پس از تایید مسئول آزمایشگاه جهت بسته بندی در بسته های ۳۰۰ گرمی و غیره
4) انتقال محصول پس از تایید کنترل کیفی به انبار و بازاریابی و فروش
*این فایل حاوی محاسبات میزان سرمایه گذاری و میزان سود طرح می باشد*
تعداد صفحات: 16
فرمت: PDF
مبلغ قابل پرداخت 3,000 تومان
برچسب های مهم