طرح توجیهی تولید آرد سوخاری با ظرفیت 300 تن در سال


طرح توجیهی تولید آرد سوخاری با ظرفیت 300 تن در سال 

 

مقدمه:

با توجه به روند رو به رشد مصرف مواد غذایی بسته بندی شده در جهان و کشورمان ، ایجاد صنابع تبدیلی و شرکتهای تعاونی صنایع بسته بندی ، جهت تولید نیازمندی های کشور و ایجاد اشتغال ضروری است.

آرد سوخاری در تمام منازل استفاده دارد که استفاده کنندگان ، با کالای مورد نظر را از فروشگاه ها تهیه می کنند ، که باتوجه به تعداد اندک تولید کننده این محصول در سطح کشور تهیه این کالا برای همگان میسر نمی شود و یا به طریق ابتدایی و غیر بهداشتی در منازل خود اقدام به تهیه می نمایند.

بنابراین، هدف از این طرح تشویق مردم جهت استفاده از محصولات بسته بندی، تامین نیاز مردم و ایجاد اشتغال و درآمد برای اعضاء تعاونی و توزیع کالای استاندارد و بهداشتی است.

 

فرایند تولید آرد سوخاری:

۱) تولید نان در واحد های نانوایی به طريقه ماشینی

۲) انتقال نان به سالن سوخاری و قرار دادن در تونل خشک و آسیاب و کیسه کردن محصول

۳) انتقال آرد سوخاری به واحد بسته بندی پس از تایید مسئول آزمایشگاه جهت بسته بندی در بسته های ۳۰۰ گرمی و غیره

4) انتقال محصول پس از تایید کنترل کیفی به انبار و بازاریابی و فروش

 

 

 

*این فایل حاوی محاسبات میزان سرمایه گذاری و میزان سود طرح می باشد*

 

تعداد صفحات: 16 

فرمت: PDF


مبلغ قابل پرداخت 3,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۱ تیر ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 395

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما